Gezocht

– In 1958 zijn mijn ouders naar de Expo in Brussel geweest. Niet alleen, maar met anderen. Wellicht was het een bedrijfsuitje van de firma Cats in Franeker, maar helemaal zeker is dat niet. Wel is zeker dat er meerdere mensen op de foto’s stonden. Ik zou graag in contact willen komen met mensen die nog foto’s hebben van Franekers die in 1958 naar de Expo in Brussel zijn geweest. De kans is heel klein dat mijn ouders erop staan, maar je weet het maar nooit.

– Ondanks lang speuren, wroeten en wikken ben ik nog steeds op zoek naar verschillende data. Mocht iemand een van de onderstaande gegevens gevonden hebben, zou je deze dan met mij willen delen?

Op Zoek Naar Datum en Plaats van Overlijden:

  • Trijntje Jelles – geboren te Exmorra in 1751, kind van Jelle Hilbrands (Bruinsma) en Siebrigje Pieters Felsen
  • Hendrik Djurres  – geboren te Tzum in 1778, kind van Djurre Hendriks en Trijntje Jelles
  • Jelle Djurres – geboren te Tzum in 1783, kind van Djurre Hendriks en Trijntje Jelles – moet overleden zijn voor mei 1787

Tot slot: ik ben gefascineerd door oude familiefoto’s en verhalen. Dus mocht iemand foto’s hebben van- of verhalen weten over een van de voorouders die hier online staan, neem dan alsjeblieft contact op. Bij voorbaat hartelijk dank!